Toke per shitje, shtepi per shitje, shtepi ne Shqiperi, prona ne Shqiperi, apartament per shitje, apartamente ne Shqiperi, banesa, toka, vila, lokale, qera etj. URL: http://www.holiday-property.net/index.php?id=99
TOKA TE VOGLA ME LEJE NDERTIMI PER SHITJE NE VLORE, Parcela nga 271m2 gjer 626 m2. Cmimet nga 46,163 Euro gjer 92,313 Euro.
( 09/08/12) Parcelat ndodhen tek Uji iFtohte. Ne total kemi 57 parcela te permasave te ndryshme dhe qe te gjitha jane me pamje panoramike nga deti. Leja e ndertimit lejon dy kate. Toke ne Vlore, Toka ne Vlore, Toke per Shitje ne Vlore, Troje ne Vlore.

LISTA E CMIMEVE DHE SIPERFAQET:

Me kenaqesi ofrojme per shitje toka te vogla me leje ndertimi tek Uji i Ftohte ne Vlore. Toka ka studim per rruge dhe gjitha sherbimet. Siperfaqet variojne nga 271 m2 gjer ne 626 m2.

Cdo parcele lejon vila maksimum dy kateshe. Parcelat ndoshen ne pjesen me te preferuar te Vlores, Uji i Ftohte.

Me nje distance te shkurter prej vetem 350 metra larg detit dhe duke perfituar nga pjerresia me nje reliev prej afersisht 90 metra mbi nivelin e detit, cdo parcele ofron pamje mahnitese nga deti, gjiri i Vlores, Karaburuni dhe Sazani.

Shitjet kane filluar keshtu qe mos humbisni shancin e vetem per te blere toke me pamje nga deti si dhe me leje ndertimi ne Shqiperi.

Qe te rezervosh, firmoset formulari i rezervimit dhe paguhen 3000 Euro depozite. Pasi perfundon kontrollomin e dokumentave, brenda nje muaji firmoset kontrata e blerjes se tokes dhe paguani shumen tjeter te mbetur, dhe ne te njejten kohe kalon hipoteka ne emrin tuaj.

Per ndertimin e viles jane dy opsione, ose ta ndertoni vete ose mund tjua ndertoje kompania me te cilen ne kemi bere marreveshje qe te ndertoje te gjitha vilat e klienteve. Kompania e ndertimit do ndertoje me cmim kosto ndertimi (maksimum 400 Euro per m2) plus 10% taks plus 20% TVSH.

Mund te zgjidhni ville prej ndertimi normal prej tullash, beton dhe cati, ose vile e cila eshte e parafabrikuar ne Itali e cila montohet ne nje periudhe te shkurter prej afersisht 3 muajsh plus qe jane pro natyres, harxhojne shume pak energji dhe praktike.

Ne te gjitha opsionet, costoja e ndertimit nuk e kalon 400 Euro per m2 (plus taks 10% plus TVSH 20%).

Po marrim nje shembull:

Te blesh nje parcele le te supozojme 300 m2, cmimi i blerjes se tokes kushton 49,993 Euro (pershire lejen e ndertimit dhe pjeset e perbashketa si rruget, gjelberimet etj.

Te ndertosh nje vile dy kateshe me siperfaqe total 120 m2 (60m2 per secilin kat), kostoja maksimale e ndertimit kushton 48,000 Euro (62,400 Euro perfshi taksen 10% dhe TVSH 20%).

Ne total kostoja e nje vile kushton 112,393 Euro perfshi blerjen e tokes dhe koston e ndertimit te viles me celesa ne dore.

Njekohesisht mund te perdorni edhe kompanine ndertuese qe do i jepet e drejta per te ndertuar vilat ne keto parcela e cila ka nje cmim/kuote prej afersisht 450 Euro per m2 qe ta ndertoje vilen per ju.

Nese nuk deshironi te perdorni kompanine rekomanduese te ndertimit, juve me gjithe kenaqesi mund te perdorni kompani ndertimi te tjera sipas deshires tuaj ose mund ta ndertoni vete gjithmone duke respektuar masterplanin/studimin dhe lejen e ndertimit.

Mos humbisni oferten e vetme te tille ne Shqiperi, shpejtoni.

LISTA E CMIMEVE DHE SIPERFAQET:

 

Foto te tokave ne Vlore: