Perse te blini nepermjet Holiday Property?

Holiday Property eshte agjensi e bazuar ne Londer dhe me filial ne Tirane qe eshte e specializuar per marketin e pronave te paluajteshme shqiptare.

Me nje staf profesional edhe te dedikuare i trjanuar ne Londer, ne ofrojme te gjitha sherbimet per blerjen apo shitjen e banesave, tokave, qyqaneve, lokave etj.

Standarti jone eshte qe te tejkalojme shpresat ose pretendimet e klienteve duke ofruar sherbim teper cilesor edhe korrekt gjate gjithe procesit te blerjes, shitjes, manaxhimit apo konsultimit dhe me tej.

Ne shesim vetem prona apo toka te perzgjedhura qe ti perputhen klienteles tone Britanike dhe Shqiptare.

Sygjerim qe te gjitheve bleresve, kini shume kujdes kur blini prona kudo qofshin, ne Shqiperi, Mal te Zi, Turqi, apo ne cdo vend tjeter te botes,  qe te beni te gjithe investigimin ligjor qe dokumentacionet edhe lejet jane te rregullta sipas ligjeve.

SHENIM: Mos paguani asnje kapar rezervimi kur blini banese, tope apo cfaredolloj investimi beni pa qene i sigurte qe i gjithe dokumentacioni eshte i verifikuar nga avokatet.

Per cdo veprim eshte e rekomanduar qe te perdorni avokat qe te jeni sa me te sigurte per investimin apo blerjen e prones ose tokes.

Me gjithe kenaqesi nese ju intereson ne ju rekomandojme avokate te cilet kane assistuar sjhumicen e investoreve tane britanike te cilet kane investuar ne Shqiperi.

Per cdo informacion apo kerkese prone qe mund te kini, jeni te mirepritur te na kontaktoni.